WebKick Traject // Bouw je eigen website met WordPress en Divi

Online cursus waarin je leert je eigen, strategische website te bouwen met WordPress en Divi.WebKick Traject // Bouw je eigen website met WordPress en Divi

Kim De Ridder - psychopraat.be

Ik heb trouwens al super veel geleerd en vind dat je het super goed uitlegt allemaal! Ik had natuurlijk al wel voorkennis van Wordpress en Divi, dus dat helpt, maar toch super veel handige tips, zowel wat betreft website bouwen als wat betreft marketing! Ik ben enthousiast en kijk er naar uit om mijn website nu echt te gaan maken!

Carolien Vreysen - dietistecarolienvreysen.be

Het traject is goed opgebouwd. De videomodules zijn duidelijk en omvatten alle informatie (DIVI, plugins, opmaak pagina’s, call to actions,…) die ik nodig had voor er meteen mee aan de slag te kunnen. Met de bonus Amina template kon ik heel snel mijn website live zetten en helemaal personaliseren naar mijn eigen stijl. De maandelijkse co-worksessies waren een leuke aanvulling. Zo maakte ik ondanks alle drukte zeker tijd vrij om (verder) te bouwen aan mijn website. Een aanrader als je zelf een converterende website wil bouwen!